Politik for personoplysninger, kontrol og cookiepolitik

Oversigt: Kortsigtet privatlivspolitik

Venifloor.byg-ecohome.dk indsamler, bruger og offentliggør personoplysninger i henhold til personoplysningsloven.

Venifloor.byg-ecohome.dk vil håndtere personoplysninger indsamlet fra medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og andre personer på en ansvarlig og forretningsmæssig måde. Vi vil overvåge indsamlingen og nøjagtigheden af ​​personlige oplysninger, sikre en opdateret opgørelse over personlige oplysninger og beskytte oplysninger indsamlet mod uautoriseret brug eller videregivelse

Venifloor.byg-ecohome.dk er forpligtet til at beskytte dit privatliv og har oprettet denne fortrolighedserklæring for at vise vores faste engagement i privatlivets fred. Det følgende beskriver vores metoder til at indsamle og formidle information til hjemmesiden på URL: https://venifloor.byg-ecohome.dk

Venifloor.byg-ecohome.dk vil ikke videregive eller sælge besøgendes oplysninger til tredjemand.

Alle oplysninger, du giver os, uanset om det er forretningsoplysninger eller personlige oplysninger (såsom dit navn eller adresse), må ikke ses af nogen tredjepart.

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre tredjeparts hjemmesider; Venifloor.byg-ecohome.dk er ikke ansvarlig for fortrolighedspraksis eller indholdet af sådanne hjemmesider.

Denne fortrolighedserklæring præsenteres ikke som en juridisk bindende aftale.

Flere oplysninger om  oplysninger, vi kan indsamle og bruge

Der er sektioner på vores hjemmeside, hvor vi kan bede dig om at tilføje dine personlige oplysninger for at få adgang til dokumenter, eller downloade forskellige objekter eller kontakte os på vores e-mail: info@venifloor.byg-ecohome.dk

Alle oplysninger, du giver, forbliver Venifloor.byg-ecohome.dks sikrede ejendom. Det vil under ingen omstændigheder blive solgt eller udlejet til nogen tredjepart. Venifloor.byg-ecohome.dk kan dog bruge dine kontaktoplysninger til at sende dig de oplysninger, du specifikt har anmodet om eller anden information eller nyheder om vores virksomhed og tjenester. Dine oplysninger kan bruges i en samlet form til markedsanalyse af vores hjemmesidetrafik.

Udover de personoplysninger, du måtte afgive, kan Venifloor.byg-ecohome.dk nogle gange bruge software eller andre værktøjer, der muliggør indsamling af relevante tekniske oplysninger, f.eks. Internet Protocol (IP) adresse, det operativsystem, der bruges på din computer, mærket og versionen af ​​den browser, der bruges til at få adgang til vores hjemmeside, forskellige trafikmønstre og adressen på alle henvisende websteder. Venifloor.byg-ecohome.dk sporer altid, hvordan en besøgende ankommer til hjemmesiden Venifloor.byg-ecohome.dk , men vi vil aldrig forsøge at indsamle oplysninger fra hjemmesider, som du har besøgt, før du besøger hjemmesiden: www.venifloor.byg-ecohome.dk .

Alle oplysninger, du giver, forbliver Venifloor.byg-ecohome.dks sikrede ejendom. Det vil under ingen omstændigheder blive solgt eller udlejet til nogen tredjepart. Venifloor.byg-ecohome.dk kan dog bruge dine kontaktoplysninger til at sende dig de oplysninger, du specifikt har anmodet om eller anden information eller nyheder om vores virksomhed og tjenester. Dine oplysninger kan bruges i en samlet form til markedsbrug af personlige oplysninger

Venifloor.byg-ecohome.dk kan bruge dine personoplysninger til følgende formål;

For at du skal kunne bruge hjemmesiden uden at skulle indtaste adgangskoder eller login-oplysninger gentagne gange

For at give oplysninger eller tjenester, du har anmodet om

For at hjælpe os med at administrere og evaluere vores indhold for at sikre, at det er relevant og passende for dig

For at advare dig om firmanyheder, produktopgraderinger, anden ny information og nye produkter og tjenester fra Bambu-eco-golv.se.

Hyperlinks til andre hjemmesider

Venifloor.byg-ecohome.dk kan tilbyde links på vores hjemmeside, der er rettet til eksterne tredjeparts hjemmesider (som er sikre hjemmesider)

Vi har ingen kontrol over indholdet af andre websteder eller brugen af oplysninger, de indsamler

Vi anbefaler, at du altid gennemgår tredjepartswebsteders privatlivspolitik, du besøger dem må ikke følge samme politikker som os.

Uden at deltage

Denne hjemmeside gør det muligt for besøgende at vælge at modtage kommunikation fra os og vores partnere på ethvert tidspunkt, hvor vi anmoder om oplysninger om den besøgende.

Hjemmesiden giver besøgende mulighed for at stoppe med at modtage fremtidige beskeder på en af følgende måder:

Send en e-mail til vores team om din anmodning om at afmelde dig fra en bestemt mailingliste. Du kan sende en e-mail til info@venifloor.byg-ecohome.dk