Hvordan betales transportomkostningerne for din ordre?

Nå, du får først din e-mail-adresse angivet forsendelsesomkostning for levering af dine bestilte varer til din leveringsadresse, derefter skal du indtaste det leveringsbeløb, der er angivet for leveringsomkostninger for din ordre her, og derefter trykke på knappen TILFØJ KØB BASKET


Tilføj derefter “Leveringsomkostninger” til din kurv, som er øverst i højre side af webstedet, hvor du skal trykke på en knap bagefter, tryk på VIS VOGN eller TIL KASSEN for at udfylde dine REGNINGSOPLYSNINGER der i afsnittet Bestil tilbud  (valgfrit)   for ordren Du skal have  skrive   dit ordrenummer og trykke på GENNEMFØRELSE KØB derefter placere ordreknappen og dermed få betalt for forsendelsesomkostninger for din ordre.


Betaling:  Vi modtager betaling med Visa, Visa Electron, Mastercard. Beløbet skal overføres, før vi modtager din levering.

Det er også muligt at betale med Paypal og Netbank. Hvis du vil gøre dette, bedes du kontakte os for at informere os om vores Paypal-oplysninger eller online-konto.

Forsendelsesomkostninger dækker levering af dine bestilte varer til din angivne leveringsadresse. Transportprisen varierer med postnummer og bestilt mængde og dimensioner.

Forsendelse / transport:  Bemærk, at din ordre kan leveres af flere rederier afhængigt af den vare, du har bestilt.

Levering:  Vi leverer i hele Danmark. Vi sender din ordre inden for 1-2 arbejdsdage efter, at vi først modtog din betaling for forsendelsesomkostninger.

Du modtager en e -mail, når din ordre er sendt fra vores lager med leveringsbekræftelse.