KLASSISK EGETRÆ

Det har et behersket udseende med lette strejf af træ.

Årlige lag er tilfældigt placeret, der er små lette knuder, der kan være sunde knuder med en gennemsnitlig diameter på op til 1 cm med små revner, en kernestråle. Naturlige farver.

Gratis årlige lag, små sunde knuder med en gennemsnitlig diameter på 1 cm, naturlige farver.

OAK CLASSIC SELECT

Specielt udvalgt Classic Oak. Select Oak blev skabt med kundernes behov i tankerne, for hvem det vigtigste er en ensartet nuance af gulvet.

Denne type kendetegnes ved ensartethed af farve i et givet parti materiale.

træplade rustik eg

RUSTIK EG

Det kendetegnes ved den naturlige skønhed af træ med en original tekstur, indgroede knuder uden begrænsninger, forarbejdede knuder med en gennemsnitlig diameter på op til 5 cm, forskellige farver, tilstedeværelsen af ​​kernetræ og savtræ eller endda revner – naturlige og forarbejdede. Vi anbefaler at placere brædder de mest iøjnefaldende steder, der bedst passer til kundernes smag. Et naturprodukt er kendetegnet ved unikhed, for eksempel knob, som vi anbefaler at placere efter behag – som malerier. Alle kan lave deres egne designs.

Sapwood, sunde knuder uden begrænsninger, forarbejdede knuder med en gennemsnitlig diameter på op til 5 cm, med naturlige og forarbejdede revner, naturlige farver er tilladt.

RUSTIK EG INTENS ELLER BLØD

En specielt udvalgt sort af rustik eg, fås på forespørgsel.
Intensitet, størrelse på knuder og farve på forespørgsel – kontakt sælger for detaljer.

 

 

MALEDE EGETRÆER SÅSOM ELFENBEN

Fremstillet af rustik eg som standard.
Farven kombineres med de rustikke træers naturlige egenskaber.
Sapwood, sunde knuder uden begrænsninger, forarbejdede knuder med en gennemsnitlig diameter på op til 5 cm, med naturlige og forarbejdede revner, af lignende farver er tilladt. * Mulighed for udførelse af denne farve i CLASSIC eg eller anden type.

 

HVID ASK

Det er kendetegnet ved en lys varm nuance, det årlige lag er enkelt eller med et interessant mønster
Det årlige lag er vilkårlig, meget lys farve.

 

ASKEKERNE

Forskellige farver, tilladte knuder, varierende andele af kernetræ og savtræ.

Veni gulv udvælgelse

Ethvert trægulv findes i en bestemt såkaldt kvalitet, hvilket understreger dets udseende og karakter. Forskellige sorter understreger træets naturlige egenskaber, såsom tilstedeværelsen af ​​såkaldt kernetræ og knuder, tilstedeværelsen af ​​træ og årlige lag samt forskellige farveændringer, der er træets naturlige træk, og understreger dets skønhed og unikhed.

Ny generation af trægulve fås i flere typer afhængigt af den anvendte træsort og finer, hvilket gør det let at finde det rigtige gulv til din valgte indretning og præferencer. På finérproduktionsstadiet udvælger Venifloor kvaliteter fra vores tre kollektioner: PREMIUM , LUX og AVANTGARDE .

Udvalget svarer til navnene på de enkelte gulve, for eksempel i Premium -kollektionen: Classic Oak eller Rustic Oak.

Begreber relateret til overfladestrukturen på Veni gulvgulve :

“Kernetræ”
Dette er den indre del af træet, der omgiver kernetræet, normalt af en mørkere farve. Kernetræ er fysiologisk inaktiv og leder ikke vand.

“Sapwood”
Dette er det levende væv af et træ med en lysere farve, der omgiver hjertet. Sapwood er et væv med et højt fugtindhold, som udfører funktionen af ​​at transportere vand, mineralsalte og vækststoffer fra rødderne til kronen. Det er også et sted for ophobning af reservestoffer, der er nødvendige for træets liv i hvileperioden.

Klassisk sort:

Klassiske træsorter – for eksempel Classic Oak i Premium -samlingen. Udvalgte trægulve i enhver tekstur – almindeligt, stiplet, stribet, med naturlige, varierede træfarver, små knuder og splintved accenter.

For eksotiske arter kan dette være et gulv med lyse farvevariationer, med stærkere knude accenter og stødt på spor af træ, for lydarter, et gulv med et afdæmpet udseende, med eventuelt træ, f.eks. Amerikansk Valnød. Naturlig farve og tekstur, tilfældigt arrangement af lag, enkelte lette knuder op til i gennemsnit 1 cm i diameter med små revner er tilladt, tyndt savtræ, brede kernestråler er tilladt.

For arter som Elm eller Ask er dette et gulv med levende farvevariationer, knuder og spor af kernetræ. Både et blidt mønster og stærkere knude accenter er mulige.

Rustik kvalitet:
Typer af rustikt træ – for eksempel Rustik egetræ i Premium -samlingen. Meget varierede rige farver og træstrukturer, sunde / knudrede knuder tilladt uden begrænsning med behandlede revner, kernetræ tilladt, kantfejl behandlet med hårdt spartel, savtræ uden begrænsning. Nogle gange kan du støde på brædder uden knuder med en karakteristisk tekstur. Sorte og forarbejdede knuder med en gennemsnitlig diameter på op til 5 cm er også tilladt.

Vores rustikke gulve er lavet af træsorter med stærkt kontrasterende årlige lag med lyse accenter af store knob og træ. Denne sort findes også i eksotiske træsorter. Rustik karakter, med stærke accenter, store knuder, afsluttet med en særlig to-komponent kit.

Vælg sort:
En særlig type af ovenstående sorter. Gulvet vælges afhængigt af kundens ønsker med hensyn til farveuniformitet i en given batch af materiale, diameter og antal knob eller andre visuelle parametre. Udvælgelse foretages mod et tillægsgebyr.

Producenten bekræfter altid muligheden for at foretage valget mod et ekstra gebyr.

Bemærk!
Karakteristika for de præsenterede sorter kan variere afhængigt af træsorten.
Dataene i denne samling er kun til illustrative formål.