Velkommen til vores online butik www.venifloor.byg-ecohome.dk for salg af Venifloor gulvprodukter

Det er nu tid til at introducere ny moderne gulve til Danmark produceret af en europæisk førende producent Venifloor
.

Miljøvenlige og bæredygtige gulvprodukter bliver moderne og attraktive miljøvalg for hjem og virksomheder!

25 ÅRS GARANTI

Valg, stabling, tørring, køling, skæring og efterbehandling-i hvert trin i Venifloor- processen bestræber vi os på at producere det hårdeste gulv, som vi yder 25 års garanti. Resultatet er et gulv, der giver en varm og strålende atmosfære til dit hjem nu og i mange år fremover.

Om Venifloor En kendt specialist inden for gulvprodukter til design og konstruktion.

På grund af sin lange erfaring inden for gulvbranchen kan Venifloor udvikle unikke, skræddersyede gulvdesignløsninger, der opfylder usædvanligt høje krav fra industrielle kunder. Gennem sin ekspertise, verdensomspændende netværk, gulvdesignmetode og innovative holdning er Venifloor globalt anerkendt som premiummærket for gulvdesign og byggeprodukter. Bliv overrasket over det imponerende udvalg af kunder og referencer, der allerede er opdaget af Venifloor.

Besøg vores onlinebutik venifloor.byg-ecohome.dk/shop for  at få et godt kig på alle gulvmodeller og andre produkter, vi tilbyder i vores store sortiment, produceret af miljøvenligt og holdbart Venifloor kunstgulv, som er det moderne svar på nutidens krav til bæredygtigt byggeri og dermed bidrager vi med vores nye bæredygtige løsninger til dansk byggesektor. 

Venifloor gulve er stærkere end andre bekræftet af byggeindustrien. Takket være sin høje slidstyrke er gulve det perfekte materiale til industrielle og almene boligbyggerier. Vores producent Venifloor fra Polen er kendt over hele verden for sit moderne design og gulvprodukter af god kvalitet. Der er 100% kvalitetsgaranti på deres gulvprodukter, som er specielt tilpasset Skandinavien og dansk bygning og klima. I industrien, fabrikker og lagre, kontorer / butikker er det vigtigt, at gulvbelægningen og andre byggematerialer er tilpasset den belastning, de kan modstå, og som vi kan tilbyde.

Vi leverer en af Europas førende økologiske gulvprodukter og parket, som er holdbare, miljøvenlige og af højeste kvalitet, og vi tilbyder en garanti på op til 25 år.

Venifloor.byg-ecohome.dk er også leverandør af flotte, organiske og holdbare dækmaterialer indendørs gulvprodukter.

Fordelene ved at handle på Venifloor.byg-ecohome.dk er, at producenten af ​​Venifloor-virksomheden er kendt i hele Europa en af ​​de største producenter af gulvprodukter. Hvilket også er din sikkerhed for høj kvalitet og for garanteret god handel i vores online butik.

I Danmark bruger vi 80-90% af vores tid indendørs, hvorfor de fysiske rammer betyder meget for sundhed, læring og produktivitet. I dag er øjnene ofte stærkt fokuseret på faktorer som omkostninger pr. Aktie. kvadratmeter og bygningens energiforbrug, fordi du bare glemmer, at byggematerialets holdbarhed og miljømæssige nøjagtighed betyder meget, når du bygger eller møblerer i boliger, der faktisk vil forværre det virkelig sunde hus for vores trivsel.

Derfor skal byggebranchen i Danmark nu sætte folk i centrum, når vi bygger.

Derfor er det meget vigtigt at fokusere på de positive effekter af et godt indeklima og dermed på, hvordan vi skaber bedre livskvalitet, bevægelse, læring og produktivitet, når vi taler om private hjem, børnehaver og kontormiljøer mv.

Vi bør fokusere på vores bæredygtighedskrav i udbudsmaterialet, opdelt i social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed samt teknisk og proceskvalitet. Også krav til lavt energiforbrug, begrænset brug af materialer med miljøskadelige stoffer, korrekt håndtering af byggeaffald, at der kan opnås et godt indeklima, og at der laves en drifts- og vedligeholdelsesplan for huset.


Vi er forhandler til Venifloor på Dansk og tilbyder dermed et stort udvalg af premium gulvprodukter.

Vi er  godkender webshoppen . Klik på logoet herunder for at se beviset. 

Besøg vores online butik ved at klikke her: venifloor.byg-ecohome.dk  her kan du se på alle gulvmodeller, som vi tilbyder i vores store udvalg af miljøvenligt og holdbart Venifloor hårdttræ. Alle produkter er økologiskmiljøvenlige, testet og bekræftet af alle internationale produktstandardorganisationer.  Vi leverer varer direkte til den ønskede leveringsadresse. Hurtig levering direkte fra Venifloors eget logistiklager i Polen.

Med et Venifloor -gulv vil du opleve en storslået kombination af holdbarhed og ekstrem holdbarhed
Venifloor gulvprodukter er trendy, miljøvenlige og holdbare

Venifloor gulvprodukter er forbundet med hårdttræ på de skandinaviske breddegrader. Så dette er virkelig et “trægulv”, der er holdbart og modstandsdygtigt over for ridser, snit og almindeligt slid. Der er forskellige typer gulve, som alle har deres fordele. Som sagt er et Venifloor gulvprodukt meget holdbart og en relativt ny træsort på det skandinaviske og danske gulvmarked.

Venifloor.byg-ecohome.dk er leverandør af flotte, miljøvenlige og bæredygtige gulvprodukter indendørs og udendørs, parket og gårdhave til både private og kommercielle byggeprojekter. 

For at modtage et uforpligtende tilbud med attraktive priser på Venifloor gulvprodukter, send en e-mail til:  info@ venifloor.byg-ecohome.dk