Hvis du vil vide, hvad du står på, skal du vide, at Venifloor -træfineregulvet
kombinerer de bedste egenskaber ved massive plader og laminerede paneler.

Varmen af træ

Helt fra begyndelsen har mennesket brugt træ som et naturmateriale til konstruktion og indretning. Varme er en af ​​dens unikke fordele.

Træ, som et naturligt råmateriale, giver varmeisolering af rummet og skaber komfort i det. Det passer perfekt ind i ethvert interiør, gør det lysere og fremhæver det sofistikerede tilbehør, der bruges til dekorative formål.

Et trægulv vil varme ethvert hjem.


Smukt og naturligt udseende af træ

Dimensionerne på Venifloor -pladen viser træets smukke og naturlige look.

Vores gulv har 4-sidede V-riller, der forbedrer dets æstetiske kvaliteter.

Desuden har Venifloor en unik bredde (21 cm).


Hurtig installation uden brug af lim

Takket være tilstedeværelsen af ​​en lås til hurtig installation lægges gulvet øjeblikkeligt og kræver ikke brug af lim, hvilket er meget bekvemt.

Hurtiglåsen, der bruges i Venifloor-pladen, er mærkeets intellektuelle ejendomsret.


Seks lag lak for endnu mere beskyttelse

Gulvet er dækket med seks lag UV -lak, hvilket gør det godt forberedt til daglig brug.

Desuden er Venifloor -gulvet lakeret med tilføjelse af CORUND (aluminiumoxid), hvilket gør det ekstremt slidstærkt. CORUND er et mineral, der især bruges til fremstilling af poleringsværktøjer og har unikke fordele med hensyn til styrke.

Ifølge de tilgængelige oplysninger er Venifloor det eneste polske mærke, der udnytter fordelene ved KORUND i produktionen af ​​gulvbrædder. Malingen og tilstedeværelsen af ​​aluminiumoxid gør det lettere at vedligeholde og beskytte træet i mange år, hvilket giver et beskyttende filter til overfladen og beskyttelse mod at glide.

Det gør ikke gulvet hårdere, men beskytter det mod snavs, slid og ridser; interagerer godt med træ.


Styrke

Bunden af ​​gulvet er lavet af holdbart HDF -plade, hvilket gør Venifloor mere slagfast end tykkere træ eller massivt træ.

Alt dette skyldes den forbedrede HDF -pladeproduktionsproces, hvor træets struktur, som er grundlaget for fremstilling af brættet, ændres. To- eller trelags gulvbelægninger er udført i et krydsmønster.

Det betyder, at træet – for at undgå krympning – limes en gang langs og en gang på tværs under det øverste lag. HDF-trægulve er et skridt fremad sammenlignet med flerlags eller massivt trægulv. Brættet fremstilles ved at makulere træ, hvorfor det mister sin tendens til at tørre ud og tørre ud (den såkaldte krympning).

Træfibre blandet med klæbemidler og harpikser presses under meget højt tryk, hvilket skaber en homogen og meget tæt struktur – fra 900 kg / m3, på grund af hvilken pladen har enestående mekanisk styrke og modstandsdygtighed over for buler og fugt. Forskning viser, at Venifloor egetræsplanker er 41% hårdere end flerlags egetræsplanker.


Rationel brug af træ

Når du vælger Venifloor gulve, vælger du miljøvenlig. Gennem rationel brug af træ bevarer vi skovbestanden, mens vi nyder et naturligt trægulv.

Fra 1 m2 trægulv vil Venifloor lave 15 m2 (15 træer pr. Massivt gulv, Venifloor – 1 træ). Produktionen af ​​træplanker lavet af anstændigt, værdifuldt træmateriale går hånd i hånd med omsorg for naturen, da rationalisering af træforbrug under plankeproduktion er med til at beskytte træarterne og derfor beskytte miljøet.

Med Venifloor -gulve kan vi nyde naturligt træ på gulvet og skoven, mens vi går.


Langsigtet garanti og driftssikkerhed

Gulvets holdbarhed bekræftes af en langsigtet garanti.

Garantien er en forsikringsgaranti for pålideligheden af ​​vores produkt, som vi er sikre på.

Læs brugsbetingelserne og garantien.


Attraktiv pris

Prisen på et finérgulv svarer til prisen på et godt lamineret gulv (PVC), og samtidig betydeligt lavere end prisen på massivt træplader på grund af det lavere forbrug af værdifulde træarter.

Gennem brugen af ​​denne metode til fremstilling af brædder tilbyder Venifloor naturligt træ til efterligningspris.

Forbrug af mindre værdifuldt træ i produktionsprocessen hjælper med at reducere produktionsomkostningerne.


Fremragende termiske parametre

Venifloor gulve kan bruges til varme gulve.

Det deformeres ikke, når det udsættes for høj temperatur, og en tilfredsstillende værdi for varmeoverførselskoefficienten – som for et trægulv – hjælper gulvet til at lede og opretholde temperaturen (på grund af dens tykkelse; jo tyndere pladen er, desto bedre er transmissionen) .

Derudover er den termiske modstand (R) for et Venifloor-plade med en tykkelse på 8,5 mm væsentligt lavere end for et trelags bord med en tykkelse på 14,3 mm og udgør 0,085 W / K * m2 og 0,132 W / K * m2, hhv.